fbpx
bekeken: 183 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Nieuwe top 3 gebruikte transportvoertuigen NL

DOMEIN:

Geplaatst op: 22 oktober 2020, 14:06

Leestijd: < 1 minuut

Tradus.com, de wereldwijde marktplaats voor gebruikte bedrijfswagens en machines, heeft onderzocht welke voertuigen op zijn platform momenteel het meest gewild zijn in Nederland.

Om te komen tot een top-3 zijn het zoekgedrag, de bekeken advertenties en contactopnames met verkopers op het platform geanalyseerd. Momenteel worden op de online marktplaats bijna dertigduizend gebruikte transportvoertuigen aangeboden, van vrachtwagens en kleine bestelwagens tot autobussen. Afgelopen jaar stond Mercedes-Benz met de Sprinter bovenaan, gevolgd door de Ford Transit en Iveco Daily.

Zware machines

Ook dit jaar is het merk met de ster toonaangevend, maar de zware machines blijken het meest gevraagd. Het bij Nederlanders meest gewilde transportvoertuig op het platform is de Actros (toegestaan totaalgewicht 18 tot 41 ton). In 2019 eindigde dit model nog als vierde. Op de tweede plaats staat de MB Atego (6,5 – 18 ton), inmiddels ook verkrijgbaar met hybride aandrijving. De Scania R-serie (184 tot 537 kW) bekleedt de derde plek bij Tradus.com.

Duitsland overweegt toestaan…Daimler verrast met betere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties