bekeken: 218 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe hoofdvestiging Snoeks Automotive

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 21 mei 2019, 07:28

Leestijd: 1 minuut

Snoeks Automotive, specialist in dubbele cabines voor lichte bedrijfswagens, heeft de bouwstart van haar nieuwe Innovatie Centrum (tevens hoofdkantoor) ingeluid met het slaan van de eerste paal.

Projectontwikkelaar Heembouw realiseert het nieuwe pand op  bedrijventerrein ‘Venneppark N207’. De oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2020.

Enorme stap

Het project in Nieuw-Vennep sluit aan bij de ambitie van Snoeks om uit te groeien tot wereldwijde speler in de automotive branche. Directeur Marc Broere: “Hoewel we geografisch gezien een kleine stap maken, vormt de nieuwe locatie een enorme stap voorwaarts voor Snoeks Automotive. Door de moderne faciliteiten kunnen wij voor onze klanten van nog grotere toegevoegde waarde zijn.”

Ambities

Ron Snoeks, ceo Snoeks Groep: “Om in te spelen op de veranderende wereld en om onze internationale ambities te kunnen faciliteren, hebben wij gekozen voor dit nieuwe Innovatie Centrum. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar de toekomst.” Tijdens de ceremonie was een speciale rol weggelegd voor de kinderen van de familie Snoeks: met een druk op de knop activeerden zij de heimachine.

Tags: , , ,

Goodyear Kmax Gen-2 en Fuelmax…Tien D-TEC containerchassis…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties