bekeken: 1019 x
Waardeer dit artikel:
64 votes, average: 2,71 out of 564 votes, average: 2,71 out of 564 votes, average: 2,71 out of 564 votes, average: 2,71 out of 564 votes, average: 2,71 out of 5
(2,71)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe distributeurs Ultra-Seal

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 december 2016, 10:33

Leestijd: 1 minuut

Ultra-Seal heeft drie nieuwe partijen gevonden voor de verkoop en distributie van zijn preventief werkende antilekvloeistof. Voor de Nederlandse markt is dat VDL Weweler Parts. In het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen gaat het om Trans UK Equipment Management Limited, respectievelijk Truck & Trailer Industry Norway AS.

De antilekvloeistof dient ter bescherming tegen lekkage, gaten en klapbanden. Volgens de fabrikant dicht het middel gaten af, garandeert het warmtevermindering en verlengt het de levensduur door de luchtdruk constant te houden. Ook de slijtage en het brandstofverbruik zouden er wel bij varen.

Trans UK heeft ruim veertig jaar ervaring in transportgerelateerde markten en specialiseert zich in trailerverhuur, leasing en trailerfleetmanagement, met een portfolio van meer dan duizend eenheden in Engeland en Europa. Het bedrijf opereert vanuit Tamworth, in de buurt van Birmingham en zal vanuit zijn centraal magazijn het Ultra-Seal product gaan distribueren naar OEM-klanten en eindgebruikers.

Truck & Trailer Industry Norway en VDL Weweler Parts zijn honderd procent dochterondernemingen van de VDL Groep. TTI is de marktleider voor reserveonderdelen voor de commerciële transportsector in Noorwegen. Met vier voorraadhoudende locaties en zestien werkplaatsen via  partnerschappen dekt TTI geheel Noorwegen binnen een straal van vijftig kilometer af. VDL Weweler Parts heeft vijf voorraadhoudende locaties in Nederland en focust zich op de verkoop en aftersales van truck- en traileronderdelen. 

Mezger

De verkopen van Ultra-Seal breiden zich snel uit. Naast Krone en bedrijven als DSV, ICTS, Ancotrans, TIP Trailers Zweden is nu onder andere ook Mezger Rent & Service ermee gestart. Mezger heeft een gemengde vloot van vijfhonderd truck- en trailereenheden, actief in zuidelijk Duitsland. Mezger is gespecialiseerd in de verhuur en service van haar vloot. Het hoofdkantoor staat in Möckmühl (bij Heilbronn) en er werken 32 mensen.

Na officiële goedkeuring voor het gebruik van Ultra-Seal door Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH in haar Easy Rider bandenserie, heeft nu ook Westlake officieel het algemeen gebruik van Ultra-Seal in haar banden goedgekeurd. Westlake banden worden geproduceerd door ZC Rubber Group Co. Ltd. 

Tags: ,

Deloitte: meer dieselvrije…G. van Doesburg neemt DTS over
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties