fbpx
bekeken: 445 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Nieuwe code 95-training Profile

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 maart 2019, 13:31

Leestijd: < 1 minuut

In samenwerking met Jobtrans organiseert Profile Tyrecenter Truck Europe in verschillende vestigingen een nieuwe training rondom het gebruik en de inzet van truckbanden, volgens de eisen van code 95. Naast aandacht voor truckbanden bevordert de training ook de veiligheid en doorstroming van het transportverkeer.

Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan de wetgeving rondom truckbanden, de markeringen op een band, het kunnen inspecteren van een band en het kunnen herkennen van mogelijke uitval van banden. Het andere gedeelte van de training gaat met name over incidentmanagement en hoe te handelen in geval van pech onderweg.

Stilstand voorkomen

Volgens René van Maasakkers, verantwoordelijk voor de nieuwe ontwikkelingen bij Profile, sluit deze training goed aan bij de 100% uptime-strategie van Profile: “Klanten willen altijd en veilig blijven rijden. Stilstand voorkomen is van enorm groot belang. Door middel van deze training worden de chauffeurs actief betrokken bij het voorkomen van ongeplande stilstand. Veel klanten hebben al aangegeven deel te gaan nemen aan deze training.”

SAF Benelux neemt Green…D-TEC introduceert nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties