bekeken: 149 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Nieuw pand en website Jiannis Trailer Service

DOMEIN:

Geplaatst op: 29 juni 2020, 09:57

Leestijd: < 1 minuut

In het Rotterdamse Waalhavengebied heeft Jiannis Trailer Service een nieuw werkplaatspand betrokken. De locatie biedt het dubbele aantal werkplekken. Ook heeft de onderneming een groter opstelterrein verkregen.

Het bedrijf aan de Geyssendorfferweg verhuisde slechts enkele honderden meters, maar het verschil is groot. “Op de oude locatie hadden we zes werkplekken om aan trailers te werken, nu zijn dat er tien. We konden een stuk grond van twintigduizend vierkante meter krijgen”, legt eigenaar Jiannis Kostopoulos uit. “Daarop hebben we een nieuwe, moderne werkplaats gerealiseerd, inclusief een APK-straat en een tweede remmenbank.”

Verhuurvloot

De afgelopen jaren gaven een duidelijke toename te zien van klanten voor wie Jiannis Trailer Service onderhoud aan de meest uiteenlopende trailers verricht. Dus niet alleen containerchassis, maar ook semi-diepladers, LZV, etc. “Daarbij kunnen we ook ADR-keuringen uitvoeren, werken we aan kiepinstallaties en aan gensets.” De verhuurvloot omvat bijna duizend eenheden. Daar zitten veel varianten bij. “Ik denk dat wij de enige zijn die complete LZV verhuren. Verder hebben we vijf-assige semi-diepladers in het aanbod. Behalve containerchassis en varianten daarop bieden we ook ferrytrailers aan.” Volgens Kostopoulos is zijn bedrijf erop ingericht om klanten te helpen die geen tijd hebben voor extra controles of reparaties.

Geen afspraak

De Rotterdamse haven trekt wegvervoer aan uit alle delen van het land. “Bij ons komen veel klanten die geen afspraak hebben gemaakt. In de regel kunnen we ze altijd helpen, er liggen voldoende onderdelen op voorraad. Dat was op de oude locatie al zo, dat veranderen zou onverstandig zijn. Dankzij de nieuwe werkplaats kan dat nog beter en sneller. We zijn zo snel dat we vaak ook een APK kunnen doen terwijl de chauffeur in de kantine zijn drie kwartier pauze maakt.”

Vrachtwagenheffing gemiddeld…Het kan altijd beter
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties