bekeken: 341 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Movico neemt Racetrailer.com over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 november 2018, 11:19

Leestijd: 1 minuut

Movico Group heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com. Volgens beide ondernemingen sluiten de activiteiten “uitstekend” op elkaar aan: de een levert mobiele eventmarketing, de ander transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten.

Movico heeft een vloot van voertuigen voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor bedrijven zoals Samsung, SAP, Nissan, Huawei, Dimension Data en Ziggo (Liberty Global) worden roadshows op maat georganiseerd. Tevens is Movico al jarenlang leverancier van mobiele faciliteiten voor sportevenementen, zoals de Tour de France, de Dakar Rally, Volvo Ocean Race, de marathon van Parijs, wereldbekerwedstrijden alpineskiën en talloze wielerklassiekers. De vloot bestaat uit multifunctionele trailers die in een handomdraai transformeren tot mobiele VIP hospitality rooms, pers- en mediaruimtes en mobiele beursstands.

Formule 1

Racetrailer.com uit Hoogeveen is gespecialiseerd in de bouw, verhuur, aankoop en verkoop van trailers voor auto- en motorsportteams. Klanten zitten onder meer in de Formule 1, WK Rally, DTM, Formule E en FIA WEC. Ron Reinders, oprichter van Racetrailer.com, blijft zelf actief als ceo.

Tags: , , ,

Krone Coil Liner voor Ad…TLN hamert opnieuw op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties