fbpx
bekeken: 162 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Meervoudige levering van TIP aan VidaXL

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 februari 2020, 09:53

Leestijd: < 1 minuut

VidaXl neemt 55 nieuwe containerchassis en 60 nieuwe kastentrailers van TIP in gebruik. De online retailer is bezig met een enorme groei, waardoor ook de trailervloot uitgebreid dient te worden.

Vorig jaar kondigde VidaXL de oplevering aan van een nieuw distributiecentrum in Venlo, vlakbij het huidige. In totaal beslaat de totale magazijnoppervlakte vanaf maart 2020 uit ruim achttien hectare. Door de uitbreiding heeft de online retailer meer trailers nodig om de voorraden te vervoeren. De nieuwe containerchassis worden gebruikt om de containers met goederen die in de haven- en treinterminals arriveren, te verspreiden over de diverse warehouses.

Nieuwe trailers

De Krone-containerchassis zijn uitgerust met een telematicamodem. Daarnaast zijn de chassis multifunctioneel inzetbaar; alle denkbare maten containers zijn ermee te vervoeren. Naast de 55 containerchassis worden in februari nog eens zestig Schmitz kastentrailers geleverd. Alle trailers worden geleverd in de huisstijl van de opdrachtgever.

De online retailer en TIP werken vanaf 2016 intensief samen. In de afgelopen jaren is die relatie flink versterkt. Josh Titulaer, area sales manager bij TIP: “VidaXL heeft veel te maken met seizoenspieken. Met onze vloot kunnen wij deze snel opvangen. Bovendien zijn onze trailers uitgevoerd met een telematicasysteem waartoe VidaXL toegang heeft. Hierdoor kunnen ze op elk gewenst moment zien waar de trailers zijn en zo hun planning optimaliseren.”

Van den Bosch koopt Willis…Fusie Hartman Expeditie en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties