bekeken: 462 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

MAN-Venlo verhuist naar Trade Port West

DOMEIN:

Geplaatst op: 12 juni 2019, 10:58

Leestijd: < 1 minuut

Medio juni verhuist MAN Venlo met het hele team naar een gloednieuw pand op industrieterrein Trade Port West in Venlo. De locatie is goed bereikbaar dankzij nabije op- en afritten van zowel de A73 als de A67 en een rechtstreekse verbinding met Venlo zelf.

Op het bijna zevenduizend vierkante meter grote terrein is een nieuw dealerpand gerealiseerd van circa veertienhonderd vierkante meter. Daarbinnen zijn veertien werkplekken gecreëerd: elf voor trucks, drie voor lichtere bedrijfswagens. Het nieuwe pand biedt verder ruimte aan een magazijn, een apk-straat, de gebruikelijke facilitaire voorzieningen en kantoorruimtes voor de service- en verkoopafdelingen en voor de administratie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid was een van de belangrijkste uitgangspunten bij het ontwerp. Optimale isolatie en intelligente systemen zorgen voor een minimaal gebruik van energie, die bovendien voor een belangrijk deel wordt opgewekt met zonnepanelen op het dak. Deze bieden een totale capaciteit van 125 kW. Het pand heeft geen aardgasaansluiting en wordt verwarmd met warmtepompen. Verder is led-verlichting geïnstalleerd en voorkomt een intelligente koppeling tussen de verschillende systemen verspilling van energie.

Infrastructuur

MAN creëerde ook een infrastructuur om elektrische bestel- en vrachtauto’s te onderhouden én op te laden. De eerste honderd procent elektrische MAN TGE Bedrijfswagens zijn immers al geleverd. Tijdens de officiële opening, gepland voor 20 en 21 september, kunnen bezoekers proefrijden met de elektrische MAN TGE en met de rest van het productaanbod van MAN en Volkswagen Bedrijfswagens.

Petronas voor…Daimler opent cabinefabriek in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties