bekeken: 201 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

MAN Truck & Bus ‘on tour’ met nieuwe TGX

DOMEIN:

Geplaatst op: 2 juli 2020, 17:48

Leestijd: < 1 minuut

MAN Truck & Bus gaat ‘on tour’ met de nieuwe truckgeneratie die het merk in februari heeft geïntroduceerd. Vijf goudkleurige TGX trekker-/opleggercombinaties rijden een week in konvooi door het land en doen onderweg alle MAN-dealervestigingen aan.

Ter plekke krijgt een selecte groep kopers een sneak preview, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Zodra vanaf medio juli alle dealers in het bezit zijn van hun eigen TGX demo-trekker, zijn overige geïnteresseerden welkom. Een extra reden om alert te zijn op de nieuwe MAN TGX is de bijbehorende actie op social media. Wie één van de trucks op de verzamelplaatsen spot, daar een foto van maakt en uploadt, maakt kans op één van de drie 1:50 TGX-miniaturen die dagelijks worden verloot.

Digitalisering

Begin 2020 presenteerde MAN Truck & Bus voor het eerst in twintig jaar een nieuwe truckgeneratie. De vernieuwingen hebben onder meer betrekking op de chauffeurswerkplek, digitalisering, connected assistentiesystemen en verbruik. Verder maken nieuwe concepten op het gebied van aandrijving, aerodynamica en de MAN EfficientCruise efficiency assistent de jongste truckgeneratie nog zuiniger. Binnen Nederland, en in combinatie met de MAN Digital Services, kan de besparing de 10 procent overtreffen, stelt importeur Pon.

De kennismakingstournee duurt tot en met dinsdag 7 juli. Op woensdag 8 juli keren de trucks terug naar Leusden.

388 zonnepanelen Bluekens…Zes MAN’s TGE voor Pakket…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties