bekeken: 250 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

MAN met Commander naar Transport Compleet

DOMEIN:

Geplaatst op: 21 augustus 2019, 10:38

Leestijd: 2 minuten

Op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem herintroduceert MAN de Commander Series.

In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw stond de MAN Commander bekend als een krachtig en onverwoestbaar werkpaard. Op de vakbeurs in Gorinchem presenteert MAN de TGX en TGE Commander Series. De trekker en bestelwagen koppelen het echte Commander-karakter aan hedendaagse luxe. De TGX en TGE Commander Series zijn in een kleine oplage beschikbaar.

TGX

De speciale uitvoering van de TGX is voorzien van een XXL-cabine met aeropakket en zijskirts. Daarbij biedt hij standaard het Commander Lion-pakket, met onder meer de comfort chauffeursstoel, elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels, airco, zonnerollo, koelkast onder het bed en een standkachel. Ook het MAN-Mediapakket Professioneel met onder meer navigatie en het MAN Sound System is inbegrepen. Dat geldt tevens voor het chroompakket voor de grille en het interieurpakket met ecolederen bekleding. De TGX Commander Series is bovendien voorzien van het Safety Licht & Zichtpakket Plus en het Safety pakket Basis met Adaptive Cruise Control (ACC), Stop & Go en noodremsignaal.

TGE

De speciale editie van de TGE Commander bestelwagen is gebaseerd op de uitvoering met de 130 kW/177 pk sterke 2.0 TDI Bi-Turbo motor en hoog dak (10,7 kubieke meter laadvolume). Dé onderscheidende factor bij dit model is het Commander-pakket. Sidebars, underbars, een zonneklep en de speciale MAK velgen zorgen voor extra road presence. In het interieur vinden we lederen bekleding en een in zwart afgewerkte dakhemel. Climatronic airco, stoelverwarming, LED koplampen, Emergency Brake (noodremassistent) en de fleetmanagement-oplossing van MAN Digital Services zijn eveneens standaard.

TGS

Naast de twee Commander Series-modellen toont MAN op het buitenterrein tijdens Transport Compleet ook de TGS 50.460 10×8 WSA 3200 WB. Dit zeer complete voertuig met opties, zoals ABS, airconditioning, all wheel drive, aluminium brandstoftank, centrale deurvergrendeling is compleet opgebouwd en snel leverbaar.

Overigens wordt de MAN-stand dit jaar bezet door vertegenwoordigers van Den Engelsen Bedrijfswagens, Van Leeuwen Truckservice, Thieu van Dorst Bedrijfswagens en Rosier van den Bosch Bedrijfswagens.

Ford Trucks voor aftersales in…TLN: nieuwe bedrijfskaart…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties