bekeken: 401 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

MAN lanceert nieuwe generatie trucks

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 oktober 2019, 08:36

Leestijd: < 1 minuut

Op 10 februari 2020 zal MAN een nieuwe generatie trucks lanceren. Dat heeft Joachim Drees, ceo van MAN Truck & Bus SE, deze week tijdens een persconferentie bekendgemaakt.

Het nieuwe vlaggenschip van de truckfabrikant vervangt de huidige en zeer succesvolle generatie MAN-trucks, waarvan er wereldwijd miljoenen zijn verkocht sinds de introductie in 2000.

Eenvoudiger, efficiënter, comfortabeler

Volgens de MAN-topman gaat de nieuwe truckgeneratie nieuwe normen stellen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit. “Onze doelstelling bij de ontwikkeling van de nieuwe truckgeneratie was om het werk van onze klanten en hun chauffeurs nóg eenvoudiger, efficiënter en comfortabeler te maken. De nieuwe MAN-truck biedt veel meer dan enkel fysiek transport; het is een complete, geïntegreerde transportoplossing die is ontwikkeld op basis van efficiënte digitalisering en automatisering. Zónder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid waar de trucks van MAN bekend om staan.”

De ceo van MAN verklaarde daarnaast dat de configuratie van de nieuwe generatie trucks wordt gebaseerd op een nieuw, modulair concept. “Met onze nieuwe configurator wordt het eenvoudiger om op basis van specifieke klantwensen een tailormade truck samen te stellen.”

Traton: ‘1 op 3 trucks…Alle finalisten NK Veiligste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties