fbpx
bekeken: 1798 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

MAN Duiven/Apeldoorn servicepartner Kraker

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 april 2020, 13:30

Leestijd: < 1 minuut

Sterke merken versterken elkaar, dat is de filosofie van bedrijfsleider Cor Pastoor van de MAN Nederland Dealervestigingen in Duiven en Apeldoorn. Zo kwam kortgezegd de samenwerking tussen MND en Kraker Trailers tot stand.

Sinds april 2020 kunnen Kraker-klanten in beide vestigingen terecht voor onderhoud en reparatie aan hun schuifvloertrailers. Ook voert MND keuringen aan de voertuigen uit. Cor Pastoor en Kraker Trailers zijn geen onbekenden van elkaar. Cor stond jaren geleden aan de wieg van de nieuwe verhuur- en verkooptak van Kraker voor de Nederlandse markt. Toen zij zelfstandig die activiteiten konden uitvoeren, maakte hij de overstap naar MAN, maar de contacten bleven.

Onderhoudsinterval

“Door de kwaliteit van onze MAN-voertuigen is de onderhoudsinterval lager geworden”, zegt Pastoor tijdens een gesprek in de Axelse fabriek. “Dat betekent dat we ruimte hebben om onze bestaande klanten op andere gebieden ondersteuning te bieden. Maar ook een nieuwe groep service kunnen geven, zoals schuifvloergebruikers. Bovendien biedt MND met de geografisch strategische ligging van onze werkplaatsen in Duiven en Apeldoorn een perfecte aanvulling op het bestaande servicepartnernetwerk van Kraker.”

Servicepartners

Pastoor reisde met vier MAN-monteurs af naar de provincie Zeeland voor de training die Kraker biedt aan nieuwe servicepartners. Ter plekke zette hij met Jan de Kraker de puntjes op de i van de samenwerking. Ook bleef hij op deze manier zelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. “Onze mensen zijn al hoog opgeleid en hebben een bepaald niveau. Dit vullen ze nu aan met kennis over Kraker-trailers en het schuifvloersysteem.”

Beide MND-vestigingen beschikken over een servicewerkplaats, die ze uitbreiden met een startkit met Kraker-onderdelen. Dat betekent dat MND de meest voorkomende onderdelen op voorraad heeft, plus alle kennis en apparatuur om de werkzaamheden uit te voeren.

Jubilerend Lucas Logistics…Twintig Krone-trailers voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Johan de Gooijer: 15 april 2020 om 22:27

Trots op dat wij van GOmotive de monteurs van MND mogen opleiden naar het gevraagde niveau.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties