bekeken: 655 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Maha wordt Explora Truck en Bus

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 april 2017, 11:20

Leestijd: 2 minuten

Equipmentleverancier Maha Nederland en zusje Maha Verhuur uit Gorinchem zijn overgenomen door Rupro Beheer uit Arnhem, de moedermaatschappij van onder andere Explora, Oskamp en Amtech, alle drie gevestigd in Ede. De komende jaren zal de naam Maha Nederland stapsgewijs gewijzigd worden in Explora Truck en Bus.

“Hiermee versterken we onze positie in het zwaardere segment, een segment waar we de afgelopen jaren minder sterk waren. De overname van Maha is dan ook een bewuste keus en onderdeel van onze groeistrategie”, stelt Rupro-directeur Bernard de Graaf. “De aanwezige expertise binnen Maha Nederland en het bijbehorende productengamma heeft voor ons een enorme toegevoegde waarde. Een pluspunt is dat Maha zelf al de strategische keuze had gemaakt om het accent van de activiteiten langzamerhand te leggen op het zwaardere segment ten aanzien van werkplaatsapparatuur.”


Tags: , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

    Geen zoekresultaten gevonden.

Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties.