fbpx
bekeken: 193 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

LVS Trucks Leeuwarden operationeel

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 september 2020, 09:58

Leestijd: < 1 minuut

De nieuwe vestiging van LVS Trucks in Leeuwarden is operationeel. De werkplaats heeft zeven straten van dertig meter, waardoor het mogelijk is te werken aan complete LZV-combinaties.

LVS Trucks is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Friesland en Noord-Holland. Het nieuwe terrein omvat tienduizend vierkante meter. De werkplaats heeft niet alleen faciliteiten voor LZV-combinaties maar ook voor LNG- en elektrische trucks.

Efficiency

“Ons belangrijkste doel voor deze nieuwe vestiging is efficiency voor onze klanten”, zegt aftersalesdirecteur Jacco Rijkhoff. “Zij moeten snel weer op weg kunnen. We hebben daarom veel aandacht besteed aan de routing binnen het pand, de onderdelenvoorziening en het werkklimaat voor onze mensen.” Dat laatste wordt onder meer bereikt door veel licht in de werkplaats. Zo zijn de deuren voorzien van glas en is voorzien in energiezuinige ledverlichting en vloerverwarming. Naast de werkplaats zijn er kantoor- en trainingsfaciliteiten en een ontvangst- en wachtruimte voor chauffeurs en klanten.

Duurzaam

Een van de eisen voor de nieuwbouw was om energiezuinig en CO2-neutraal te kunnen opereren. Het pand van LVS Trucks Leeuwarden is daarom voorzien van zonnepanelen op het dak, terwijl een de warmtepomp zorgt voor de verwarming in het pand. “Ook hebben we oplaadmogelijkheden voor zowel elektrische personenwagens als trucks. Alles rondom de nieuwbouw is op de toekomst gericht.”

TLN: vraagtekens bij…Bij Mahle verdwijnen 7600…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties