bekeken: 127 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Lichtere volumecombinatie van Schmitz

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 8 november 2019, 11:13

Leestijd: 1 minuut

Schmitz Cargobull introduceert een nieuw type volumecombinatie die 500 kilogram lichter zou zijn dan wat Schmitz tot dusverre aanbiedt. De nieuwe combi is van alle zaken voorzien die vervoerders kunnen eisen.

Kenmerken van de nieuwe opbouwen die Schmitz voor een bakwagen-aanhangwagencombi aanbiedt, zijn het lattenvrije Power Curtain, een hefdak en een doorlaadmogelijkheid direct vanuit de aanhangwagen naar de bakwagenopbouw. De zeilen zijn bovendien diefstal-proof: een mes gaat er niet meer doorheen.

Norm

De nieuwe opbouwen voldoen niet alleen aan de strenge Duitse ladingzekeringnorm DIN EN12642 Code XL, maar ook aan de VDI 2700-norm voor drankenvervoer en de Daimler 9.5-norm, die wordt toegekend wanneer langs de randen van de laadvloer sjorogen worden aangebracht die beweegbaar zijn. In de combinatie zouden 38 pallets mee moeten kunnen.

De optimale hoogte is afhankelijk van het chassis dat de klant kiest. De constructie van de aanhanger zal daar ook op worden afgestemd.

Tags: , ,

Europese glasspecialisten…Waberer’s verliest wederom…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties