bekeken: 203 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Langer garantie op gebruikte DAF

DOMEIN: Truckverkoop

Geplaatst op: 29 mei 2019, 12:44

Leestijd: 1 minuut

DAF First Choice Trucks die jonger zijn dan vier jaar krijgen vanaf nu standaard twaalf maanden volledige fabrieksgarantie, ook op alle fabrieksopties. First Choice Trucks tussen de vier en vijf jaar worden geleverd inclusief twaalf maanden garantie op de aandrijflijn.

Onder het label DAF First Choice biedt de fabrikant jong gebruikte trucks aan. Deze zijn jonger dan vijf jaar, hebben hooguit zeshonderdduizend kilometer op de klok, ogen als nieuw en hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie. Bovendien zijn ze volgens DAF op meer dan tweehonderd punten gecontroleerd en technisch in topconditie bevonden voor een maximale betrouwbaarheid – en daarmee optimale uptime.

Maut-tarief

“De standaard volledige fabrieksgarantie op een gebruikte truck is uniek in de markt”, stelt Marty van den Dungen, verkoopdirecteur van DAF Used Trucks. “Een First Choice Truck is eigenlijk zo goed als nieuw. Daar komt bij dat de Euro 6 trucks zuiniger zijn dan ooit en dat de nieuwe eigenaar óók profiteert van het laagste Maut-tarief. Ook is hij met zijn truck welkom in de lage-emissiezones die diverse Europese steden, industriegebieden en havens hebben ingevoerd.”

Multisupport

Elke First Choice Truck kan worden gefinancierd via Paccar Financial en afgeleverd met reparatie- en onderhoudscontracten van DAF Multisupport.

Tags: , , , , , , ,

Mobiliteitsconcept Goodyear…Scania: personeelswerving via…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties