bekeken: 334 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Lamboo nieuwe partner van Unitrans

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 mei 2019, 10:53

Leestijd: < 1 minuut

Carrosseriebouwer Lamboo uit Zoetermeer is door de Italiaanse panelenfabrikant Unitrans benoemd tot partner in Nederland.

Voor Unitrans gaat Lamboo zich met name richten op de aftersales. In Nederland zijn er nog altijd zo’n 1200 Unitrans-carrosserieën op de weg.

Vleesvervoer

Jarenlang leverde Van Eck trailers voor de Nederlandse markt, met panelen van Unitrans. Daarmee was het familiebedrijf, dat onlangs failliet ging en door Tirsan werd doorgestart, sterk in met name het vleesvervoer. Doordat er nog relatief veel van deze trailers rijden, zocht Unitrans een aftersalespartner. Daarbij kwam Lamboo in beeld.

Lamboo neemt van Unitrans onderdelen op voorraad en verzorgt de service. “Daartoe is onlangs een contract getekend”, aldus directeur Ferry Lamboo. Hij benadrukt dat zijn bedrijf voor klanten die dat wensen ook een nieuwe carrosserie of trailer van Unitrans kan leveren. “Hierbij kan natuurlijk verwarring ontstaan: eind maart maakte Burgers Carrosserie ook melding van een overeenkomst met Unitrans. Dit betreft alleen de distributie van de geconditioneerde FRC-megatrailer van Unitrans. Burgers zit nabij Schiphol en daar is zo’n trailer in het aanbod ook zinvol”, aldus Lamboo. “Voor alle andere carrosserieën en trailers van Unitrans kunnen klanten bij ons terecht.”

Thermo King Bluebox ook op…Eurovignet duurder vanaf 1…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties