bekeken: 466 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Kuijs directeur DAF Nederland en Scandinavië

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 mei 2018, 14:48

Leestijd: 1 minuut

Met ingang van 1 juli aanstaande is Michiel Kuijs benoemd tot algemeen directeur van DAF Nederland en Scandinavië. Hij volgt Jan van Keulen op, die algemeen directeur wordt van DAF Sales Operations. Daarmee is Van Keulen per 1 juli verantwoordelijk voor markten in Oost-Europa en buiten de Europese Unie.

Michiel Kuijs heeft binnen DAF meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van marketing & sales. Van 1997 tot 2009 bekleedde hij binnen DAF Nederland de functies van marketingmanager en area manager. Negen jaar geleden werd hij benoemd tot algemeen directeur van DAF sales operations.

Netwerk

“DAF heeft in Nederland traditioneel een marktaandeel van meer dan dertig procent. Het is een prachtige uitdaging die toonaangevende positie verder te versterken”, aldus Michiel Kuijs. “Met een uitstekend netwerk van professionele en toegewijde dealers en een compleet nieuw productenprogramma hebben we daartoe alle ingrediënten in huis.”

Michiel Kuijs behaalde een Bachelor in autotechniek en in bedrijfskunde. In zijn nieuwe functie rapporteert hij aan Harry Wolters, lid van de bestuursraad van DAF Trucks N.V. en directeur verkoop Europa.

Tags: , , ,

'Grote groei in…GVT Transport & Logistics…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties