bekeken: 490 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Krone neemt Knapen Groep over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 juni 2019, 17:15

Leestijd: 1 minuut

Krone Commercial Vehicle Group neemt per 24 juni de Knapen Groep over, samen met haar dochterondernemingen Knapen Trailers, Knapen Service en Trailned.

Krone maakt in een persbericht het voorbehoud dat mededingingsautoriteiten nog hun toestemming moeten geven. De aanstaande nieuwe eigenaar ziet in Knapen de ‘perfecte aanvulling’ op de expertise van Krone, die naast trailers natuurlijk landbouwmachines betreft. De trailers die Knapen bouwt zijn meest in een agrarische setting actief.

Binnen de Krone Groep zal Knapen zelfstandig blijven functioneren, aldus het persbericht. Daarbij laat Krone het huidige management-team intact. Ook hoeft er niemand te worden ontslagen in Deurne en blijft het verkoopnetwerk van Knapen zoals het is. Knapen-trailers kunnen alleen bij Knapen gekocht worden, is het verhaal.

One stop

Knapen Trailers, gevestigd in Deurne in Zuid-oost Brabant, is gespecialiseerd in de productie van aluminium schuifvloertrailers. De focus op één productgroep, gecombineerd met een  innovatiestrategie en producten van hoge kwaliteit, heeft Knapen naar eigen zeggen de nummer 1-positie in de Europese schuifvloermarkt opgeleverd. Met een one-stop-shop-strategie, bestaande uit verkoop, service, spare parts, verhuur, leasing en gebruikte trailers, kunnen Knapen-klanten terugvallen op hoogwaardige service en vakmanschap. De merknaam “Knapen Trailers”, blijft bestaan. Krone garandeert met de overname de lokale werkgelegenheid in Deurne door niet alleen alle bedrijfsactiviteiten, maar ook de productie- en service faciliteiten over te nemen.

Op de foto:  Peter Joosten n het midden, rechts Bernard Krone en links Alfons Veer van Krone.

Tags: , , , , , ,

Krone bereidt…VDL Groep wint Nederlandse…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties