bekeken: 133 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Krone: koeltrailer standaard met telematica

DOMEIN: Telematica

Geplaatst op: 6 november 2019, 11:24

Leestijd: 1 minuut

Alle koeltrailers die Krone bouwt worden per direct standaard geleverd met Krone Telematics KSC ProPlus Cool. Hiermee hebben fleetmanagers doorlopend zicht op de kosten en kennen ze de toestand van slijtagedelen.

De voorziening informeert op afstand permanent de positie van de trailer, hoe vaak achterdeuren openen en sluiten, wat de status is van de koelmachine, de temperatuur in de laadruimte, of de trailer juist gekoppeld is en hoe het met het remsysteem staat.

Ook achteraf

Behalve de chauffeur kan ook de klant zich op elk moment op de hoogte stellen van genoemde gegevens, zegt Krone. “De meerderheid van onze klanten vraagt naar ons telematicasysteem. Het is een open systeem, dat met alle andere systemen verbonden kan worden”, zegt dr. Frank Albers van Krone. Nieuwe klanten kunnen het systeem drie maanden kosteloos proberen. Het systeem is ook achteraf te bouwen op al geleverde trailers.

Tags: , , , , ,

‘Truckdealer ontwikkelt zich…Talson levert Jan de Rijk 26…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties