fbpx
bekeken: 226 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Krone en Schmitz samen in telematica

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 oktober 2020, 12:01

Leestijd: < 1 minuut

Transportbedrijven die een telematicasysteem gebruiken van Krone of Schmitz kunnen nu met een en dezelfde toegang beschikken over de data van beide systemen. Met name voor grote vloten is dit goed nieuws.

Beheerders van grote trailervloten zetten hun investeringen meestal niet op één leverancier. Daar zijn de beide trailer-grootmachten Krone en Schmitz terdege van doordrongen. Het is aanleiding voor beide leveranciers om hun telematicasystemen toegankelijk te maken voor hun klanten door met dezelfde interface te gaan werken. 

Standaardisatie

Daardoor maakt het voor de fleetowner niet meer uit of er gegevens van trailers van Krone of Schmitz bekeken worden. Beide bedrijven hebben een gezamenlijk persbericht opgesteld waarin een en ander wordt toegelicht. Hierin verklaren de bedrijven dat data steeds belangrijker worden, en daarmee de noodzaak om tot meer standaardisatie te komen. “Onze klanten willen zo snel mogelijk en zo transparant mogelijk data uit hun trailer ter beschikking hebben en dat is wat we met deze stap kunnen verzekeren.”

Nieuwe DAF CF gespotVier innovatieprijzen voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties