bekeken: 367 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Koopman Logistics in zee met Route42

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 mei 2019, 12:35

Leestijd: < 1 minuut

Logistieke dienstverlener Koopman Cargo, dochteronderneming van de Koopman Logistics Group, is een partnership aangegaan met Route42. Het route intelligence platform van Route42 geeft Koopman constant inzicht waar de trailers zich bevinden, hoeveel kilometers er zijn gereden en hoe vaak een voertuig stilstaat.

Onlangs is het gehele wagenpark aan trailers van Koopman Cargo uitgerust met een Route42-unit. Directeur Harm Koopman: “Ondanks dat wij net gestart zijn, besparen wij in de planning nu al anderhalf uur op één dag. We weten exact waar de trailers zich bevinden en welke route ze afleggen. Ook onze klanten waar we onze wisseltrailers inzetten, gebruiken de data. Ze weten nu hoeveel trailers ze tot hun beschikking hebben en of ze geladen zijn. Bovendien kunnen we nu precies bepalen hoeveel wisseltrailers de klant nodig heeft om zijn proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit is een efficiëntieslag die nu al gemaakt is. Deze samenwerking met Route42 is wat ons betreft de start van een partnership om nog meer data gedreven sturing te geven aan ons bedrijf.”

Inzichtelijk

Commercieel directeur Max Zillinger van Route42 is blij met de samenwerking met Koopman. “Het is de start van een gezamenlijke reis die we afleggen met de klant op het gebied van optimalisatie van hun business. Wij bieden toegevoegde waarde, doordat wij onder andere inzichtelijk maken waar verspilling op de loer ligt en waar kansen liggen. Als voorbeeld, via Geofencing krijg je direct een melding als je bij een klant arriveert. Zo blijft er zicht op de trailer, ook als deze ergens een tijd stilstaat. Deze zeer betaalbare oplossing is eenvoudig zelf te installeren waardoor je snel optimaal inzicht hebt in je getrokken materieel. Op deze manier weet je altijd hoe efficiënt je trailers daadwerkelijk zijn.”

100 procent connected in 4…Autonome truck laat op zich…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties