fbpx
bekeken: 162 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Koopman Logistics neemt Piet Janssen over

DOMEIN:

Geplaatst op: 30 oktober 2020, 17:42

Leestijd: < 1 minuut

Koopman Logistics bouwt verder aan zijn imperium door de overname van de autotransportactiviteiten van Piet Janssen Transport in Vlodorp.

“Na ruim 44 jaar kunnen we met trots terugkijken op deze tijd met ons team”, aldus Piet Janssen. “Koopman is een grote speler in de autotransport- en logistiekbranche, waar groei en ontwikkeling centraal staan. Zij zijn in staat om de belangen van onze medewerkers en klanten te behartigen. Dankzij schaalvergroting zijn zij in staat om nog beter aan de wensen en behoeften van de klant van vandaag te voldoen.”

Commitment

Koopman neemt de ervaren gespecialiseerde chauffeurs over en wil ook de dienstverlening richting de bestaande klanten van Piet Janssen Transport Vlodrop voortzetten. Ad ten Brink, director Automotive van Koopman Logistics Group: “We bieden niet alleen transport aan, maar ook aanvullende diensten vanuit onze compounds en remarketing centers in Nederland. We zoeken continu naar verbetering, door te innoveren en goed te luisteren naar onze klanten. De slogan van Koopman, ‘Driven by commitment’”, zegt het al. “We committeren ons aan onze klanten, het welzijn van onze medewerkers én aan de wereld van morgen.”

‘Betere data, meer…De voordelen van complete…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties