fbpx
bekeken: 240 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Koning Willem-Alexander bezoekt DAF Trucks

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 juni 2020, 09:27

Leestijd: < 1 minuut

Koning Willem-Alexander heeft donderdag 25 juni een werkbezoek gebracht aan DAF Trucks in Eindhoven. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronapandemie op de automotive industrie. De koning liet zich bijpraten door onder meer president-directeur van DAF, Harry Wolters. Vervolgens sprak hij in de fabriek met een aantal medewerkers.

Aan het einde van zijn werkbezoek nam de Koning deel aan een rondetafelgesprek met de top van de Nederlandse automotive industrie over de gevolgen van de coronacrisis voor de sector in brede zin. De deelnemers spraken over productielocaties die veelal abrupt moesten sluiten maar inmiddels weer op aangepaste wijze zijn opgestart.

Erkenning

“Het was een grote eer om Koning Willem-Alexander te mogen ontvangen. Zijn belangstelling is zeer op prijs gesteld”, aldus Harry Wolters. “Het is vooral een prachtige erkenning voor onze medewerkers, die de afgelopen maanden hebben meegedacht en meegeholpen om een werkomgeving te creëren waarin we onze fantastische trucks op een veilige en gezonde manier kunnen produceren, geheel volgens de huidige richtlijnen. En daar zijn we trots op!”

Transport Compleet: groen…Zelfstandig samenwerken
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties