fbpx
bekeken: 150 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Knorr-Bremse sluit fabriek in Wülfrath

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 september 2020, 15:04

Leestijd: < 1 minuut

Remmenfabrikant Knorr-Bremse staakt zijn productie op de locatie in Wülfrath, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.

In 2016 nam remmenfabrikant Knorr-Bremse, vorig jaar winnaar van een van de drie awards voor Remanufacturer of the Year, Tedrive Steering Systems uit Wülfrath over, waarna het werd omgedoopt tot Knorr-Bremse Steering Systems. Daarmee werd de toeleverancier van remdelen tevens stuurdelenspecialist. Blijkbaar kan de productie nu worden geconcentreerd in andere fabrieken van Knorr en wordt de fabriek in Wülfrath gesloten.

Veiling

Bijgevolg zijn verschillende metaalbewerkingsmachines en gereedschappen te koop, van merken als Index, Gildemeister en Liebherr. Het industriële veilinghuis Surplex heeft de opdracht gekregen de inventaris te verkopen. Doel is het fabrieksgebouw eind 2020 op te leveren.

Er is een mogelijkheid tot onmiddellijke aankoop. Daarnaast worden via een online veiling machines, robots, transportmiddelen en grote items uit de werkplaatsinventaris geveild. De veiling sluit op 16 september.

Elektrisch de binnensteden inVerduurzaming Emons gaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties