bekeken: 597 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Kleyn Services nieuwe deelnemer Toptruck

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 mei 2019, 14:28

Leestijd: < 1 minuut

Toptruck Service Partner breidt zijn netwerk uit met Kleyn Services uit Vuren, onderdeel van de Kleyn Group. Daarmee komt de werkplaatsformule voor het vrije kanaal op 48 aangesloten partijen voor reparatie en onderhoud aan trucks, trailers en bestelwagens.

Met zijn aansluiting gaat Kleyn Services deel uitmaken van een landelijke formule en kan het zijn  werkplaats inzetten om opdrachten van derden uit te voeren. De onderneming staat internationaal bekend om de verkoop van gebruikte trucks, trailers en bestelwagens. Dit zal ook de core business blijven, maar er is ook de wens op binnen de werkplaats stappen te zetten. Niet alleen om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen maar ook bij te blijven met de snel veranderende techniek binnen de branche. Bij de concrete invulling van die ambitie wil Kleyn Services onder meer gebruik maken van de services en faciliteiten die Toptruck biedt.

Aanvulling

Voor het netwerk is de jongste toetreder een mooie aanvulling, zeker op het gebied van de verkoop van gebruikte voertuigen. Kleyn Services beschikt over honderd jaar kennis en ervaring op het gebied van verkoop. Reden voor Toptruck om de overige deelnemers op te roepen niet te schromen om met de nieuwe deelnemer contact op te nemen als ze een klant treffen die op zoek is naar een gebruikte truck, trailer of bestelwagen.

Foto (vlnr): Frits Wernsen (operationeel manager G-Truck), Dave Nijssen (managing director Kleyn Trucks) en Mathieu Lenaerts (manager Truckparts1919.com).

 

Aftellen tot 15 mei: eerste…Heisterkamp servicepartner…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties