bekeken: 580 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Kees in ’t Veen neemt Meijndert over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 november 2018, 10:06

Leestijd: 1 minuut

Tanktransporteur Kees in ’t Veen neemt het bedrijf van branchegenoot Rien Meijndert over. Dat bevestigt In ’t Veen tegenover Aftersales Truck. Alle aandelen van Meijndert komen in bezit van In ’t Veen.

In ’t Veen spreekt in een brief aan het personeel over een ‘strategische samenwerking’. Daarbij geldt Moerdijk, waar beide bedrijven dagelijks aan het werk zijn, als uitvalsbasis. Uit de brief valt op te maken dat door de overname beide bedrijven hopen nieuwe klanten aan te trekken en de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren.

Vloeibare gassen

Meijndert International b.v. is een jong bedrijf, dat in 2007 werd opgericht. Het heeft een wagenpark van 36 trekkende eenheden waarmee voornamelijk chemicaliën en vloeibare gassen worden vervoerd. Meijndert kwam in dit nieuws omdat het omschakelt van diesel naar LNG als brandstof voor de trucks.

Bij In ’t Veen is sprake van een wagenpark van 64 trucks, aangevuld met een groep charters, de zogeheten flexibele schil. Er werkt 160 man personeel bij In ’t Veen,  dat een veelheid aan activiteiten ontplooit in het tanktransport. Het betreft vooral vervoer van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen. Daarnaast voert In ’t Veen tal van aanverwante werkzaamheden uit, ook voor derden. Denk daarbij aan tankcleaning en tankcontainerterminal, evenals een gespecialiseerde werkplaats op het gebied van opbouw, onderhoud en reparatie van diverse merken pompen en compressoren.

Tags: , , , , ,

Stakingen ook bij…Rijkswaterstaat zoekt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties