bekeken: 299 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Jumbo schaft 44 nieuwe Scania’s aan

DOMEIN:

Geplaatst op: 14 november 2019, 15:36

Leestijd: < 1 minuut

Jumbo Supermarkten heeft bij Scania een order geplaatst voor 44 nieuwe Scania’s G410 en G450 trekkers met het hoge dak. Net als bij eerdere afleveringen worden ook deze trucks af-fabriek in de bedrijfskleuren gespoten.

De exemplaren met de 450 pk motor zullen ook worden ingezet als LZV. De uitlevering van de nieuwe trucks is al gestart. Vorig jaar nam Jumbo twee Scania Hybrid trucks in gebruik. Dit zijn bakwagens die worden ingezet voor het beleveren van kleinere filialen. In binnensteden kunnen deze trucks volelektrisch rijden.

G-cabine

De nu bestelde trucks worden door Scania Veghel af-fabriek in het bekende gele design bij Jumbo Supermarkten in Veghel afgeleverd. Alle voertuigen zijn uitgerust met de G-slaapcabine met het hoge dak. Die biedt zowel de nodige ruimte voor de chauffeur als een volgens Scania makkelijke in- en uitstap.

De chauffeurs komen met een premium bestuurdersstoel en een uitgebreid infotainmentsysteem, sowieso aan comfort niets te kort, aldus de betrokkenen. Naast veiligheidsvoorzieningen als AEB en LDW zijn de trucks ook voorzien van LED-verlichting. De lager geplaatste G-cabine biedt de chauffeur een beter zicht rondom het voertuig, zegt Scania. Aangezien de trucks zich bij de bevoorrading van de supermarkten regelmatig in drukke stedelijk gebieden begeeft, is dit een voornaam criterium.

Schadeclaim TLN om stikstof en…‘Chauffeurs vrezen voor hun…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties