bekeken: 851 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Jubileumeditie van Scania V8

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 mei 2019, 11:34

Leestijd: < 1 minuut

Scania viert dit jaar het vijftigjarige jubileum van de legendarische V8-motor. Om dit jubileumjaar extra te markeren heeft Scania Nederland een wel heel bijzondere Special Edition V8 uitgebracht die qua luxe en uitstraling weinig te wensen over laat.

Kenmerken van deze Special Edition zijn een S-cabine in combinatie met een V8-motor. Er is de keuze uit 580, 650 of 730 pk. De Scania is verkrijgbaar als gewone 4×2 of als 6×2/4, en altijd met een 9 tons luchtgeveerde vooras en een vrijloopretarder.

Kleuren

Er kan worden gekozen uit de cabinekleuren Pure Black Metallic en Ruby Red. De grille heeft twee zwarte kleuren en uiteraard zijn side skirts standaard. De koplampomlijsting, buitenspiegels, tanks, chassis en naven zijn uitgevoerd in Ebony Black.

Verder wordt de chauffeur verwend met goudkleurige jubileumstrepen op het cabinedak, cabinewanden, portieren, achterwand en side skirts en met instapverlichting, LED-koplampen en verstralers in cabinedak & frontgrille. ook is bochtverlichting gemonteerd. Een setje Alcoa’s maakt het geheel af.

Interieur

In de cabine treffen we een luchtgeveerde chauffeursstoel en bijrijdersstoel in zwart leder met rood stiksel en V8-logo. Ook vloermatten, motortunnelmat en portierbekleding zijn op deze wijze uitgevoerd. Onder meer lederen stuurwiel en rode achtergrondverlichting, gecombineerd met sfeervolle binnenverlichting zijn nog enkele speciale kenmerken van de jubileumeditie. Aanvullend biedt Scania pakketten voor chauffeurs die dan nog menen iets tekort te komen.

Volvo komt met Distance AlertAftellen tot 15 mei: eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties