bekeken: 307 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Jubilerend Dynamic Rush kiest voor MAN

DOMEIN:

Geplaatst op: 10 mei 2019, 10:29

Leestijd: < 1 minuut

Dynamic Rush uit Wormerveer bestaat dit jaar dertig jaar. Dat het bedrijf floreert, zegt het voor een deel te danken te hebben aan de samenwerking met MAN, in het bijzonder met dealer BTS uit Wognum. Om het jubileum te vieren werden hier een TGX-trekker en een TGE-bestelauto besteld.

Dynamic Rush werd dertig jaar geleden opgericht door René Bouman. Hij begon met het vervoeren voor de grotere transportondernemers in Noord-Holland. Zijn bedrijf groeide van meet af aan. “De recessie van begin jaren negentig hebben we goed overleefd. Vanaf 1993/94 moesten we alweer gaan investeren”, zegt René. “Ik kende Peter Baars van BTS uit Wognum al van eerdere samenwerkingen en die waren goed bevallen. Het lag dus voor de hand dat ik hem om offertes vroeg.”

TGE en TGX

Het wagenpark van Dynamic Rush is gevarieerd. René Bouman heeft zijn zoon Rick tot bedrijfsdirecteur benoemd. Met 35 voertuigen kampt Dynamic Rush met dezelfde uitdagingen als alle andere bedrijven in de sector: “Als ik tien chauffeurs erbij kon krijgen, kon ik hier nog tien MAN’s bestellen”, zegt Bouman.

Het aandeel van MAN groeide in het bedrijf met de komst van de TGE. “Wij hebben ook dat type bestelauto nodig. De uitstraling van de TGE vinden we veel mooier dan die van andere bestellers. Daarom hebben we nu onze vierde TGE besteld.”

De TGE kreeg dezelfde opvallende kleuren als de derde Lion’s Edition TGX 18.500 trekker, die tegelijk werd besteld. “We merken dat klanten het leuk vinden wanneer je je onderscheidt met mooie spullen”, zegt Rick. “We hebben hele heldere afspraken met BTS Wognum. We merken dat ook andere diensten waarmee importeur Pon achter zijn dealer staat ons helpen bij ons werk. Dan denk ik bijvoorbeeld aan financieringsmogelijkheden en aan onderhoudscontracten.”

Meer moois

Dynamic Rush heeft naast de goudkleurige TGX en TGE, ook nog een blauwe en een rode Lion’s Edition TGX rijden. Daarmee is de honger naar mooie trucks nog altijd niet gestild. “Laatst zagen we dat er een speciale Commander-versie komt van de TGX en van de TGE. Dat zijn voor ons auto’s die zeker interessant zijn”, zegt Bouman.

Duitse politie zet kleine…Volvo komt met Distance Alert
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties