bekeken: 317 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Intertruck officieel distributeur Gedore

DOMEIN:

Geplaatst op: 5 december 2019, 11:36

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelendistributeur Intertruck Benelux BV is door Gedore Technag aangesteld als officieel distributeur van het gehele assortiment gereedschappen.

Het merkenportfolio van Intertruck omvat vervangingsonderdelen en verbruiksmaterialen voor verschillende productgroepen, waaronder truck en trailer. “Wij hebben ons altijd gefocust op de voertuigonderdelen en toebehoren, niet zo zeer op de werkplaatsbenodigdheden”, zegt sales director Erik Nobel (links op de foto) van Intertruck Benelux. “Het toevoegen van gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit is een logische stap om in de behoeften te voorzien van zowel de grossier als de werkplaats.”

Blue line

De overeenkomst met Gedore geeft Intertruck toegang tot het gehele assortiment. In eerste instantie is er voornamelijk ingezet op de blue line. Daarvan is een groot assortiment uit voorraad leverbaar. Het aanbod zal worden aangevuld op basis van de marktvraag.

“Intertruck is voor ons een interessante partij”, zegt Hans van der Vlugt, general manager Benelux/ managing director Gedore Technag. “Door de jarenlange intensieve marktbewerking, de nauwe contacten in de industrie en het HD PartsCenter grossiersnetwerk is Intertruck stevig geworteld in de heavy duty branche. Dat biedt ons uitgebreide mogelijkheden.” Gedore Technag is onderdeel van de Duitse Gedore Groep.

Breewel doet overname in…Stimuleringsfonds schone…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties