bekeken: 147 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5
(2,00)
(Inloggen is vereist)

IBKI herstart tachograaf- en apk-examens

DOMEIN:

Geplaatst op: 18 mei 2020, 13:37

Leestijd: < 1 minuut

In overleg met de RDW heeft IBKI besloten om de examens voor tachograaf-technici, apk-keurmeesters en LPG-technici vanaf maandag 25 mei geleidelijk weer op te starten.

Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM heeft de toetsinstantie een eigen protocol opgesteld. Per examen worden bijvoorbeeld minder kandidaten toegelaten. Door de komende maanden extra examenmogelijkheden aan te bieden, verwacht het exameninstituut de achterstand te kunnen inlopen.

Bevoegdheid

IBKI besloot naar aanleiding van het kabinetsbeleid om haar examens vanaf 16 maart stil te leggen. De vandaag bekendgemaakte voorlopige planning is om eind juni weer voor zware voertuigen (APK-1) te gaan examineren. De examens voor tachograaf-technici zullen als vanouds plaatsvinden in Nieuwegein en op de locaties van de opleiders zelf. Deze examens herstarten waarschijnlijk vanaf medio juni.

PitPoint.LNG opent vernieuwd…DAF-dealer Loven Truck 100…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties