bekeken: 132 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Hugelshofer vertrouwt op Van Eck

DOMEIN:

Geplaatst op: 8 mei 2020, 09:57

Leestijd: < 1 minuut

Trailerfabrikant Van Eck is een multinationale, succesvolle trailerbouwer, die al jaren het vertrouwen geniet van onder andere Swiss Post. Onlangs heeft Van Eck een nieuwe Eckstreme Dubbeldek Trailer geleverd aan de Zwitserse logistieke dienstverlener Hugelshofer, die onder meer werk uitvoert voor Swiss Post.

Het Zwitserse postbedrijf werkt voor het vervoer samen met enkele logistieke dienstverleners, waaronder Hugelshofer. Het is een bekende klant van Van Eck. “De Eckstreme Dubbeldeks Trailer heeft zich in ons werk ruimschoots bewezen”, zegt Erwin Gloor van Hugelshofeer. “We rijden al zeker twintig jaar voor het postbedrijf. Sinds 2005 werken we hierin samen met Van Eck. Zij hebben met ons de dubbeldekstrailer ontwikkeld. De trailers rijden korte afstanden en worden altijd zwaar belast.”

Productiviteit

De inzet van een dubbeldekstrailer lag voor Hugelshofer van meet af aan voor de hand. “Door met een dubbeldekstrailer te werken, reduceren we het aantal ritten en sparen we tot 30 procent CO2-uitstoot. Daarvoor geldt als voorwaarde dat je een passend inzetgebied moet hebben, waarbij deze trailers goed tot hun recht komen. Bij ons is dat zeker het geval”, aldus Gloor.

Chauffeurs

Hugelshofer komt met deze trailers op moeilijk bereikbare plaatsen. “De ruimte bij tal van klanten is bijzonder beperkt, waarom de toerit vaak millimeteren is voor onze chauffeurs. Het vereist van onze chauffeurs dat ze precies weten wat wel en niet kan en dat ze niet meteen nerveus worden. Het spreekt voor zich dat chauffeurs die met een dubbeldeks trailer willen gaan rijden, een inwerkprogramma moeten doorlopen.”

Onderhoud

Hugelshofer onderhoudt de trailers in eigen huis, maar de werkplaats wordt door een specialistisch bedrijf geleid en is dus officieel niet van Hugelshofer. “Daardoor is professioneel onderhoud gegarandeerd”, zegt Gloor. “Om de drie maanden worden de trailers in de werkplaats verwacht voor een algehele controle.”

Inspectie komt met nieuwe…Shell: 2300 trucks op groene…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties