fbpx
bekeken: 174 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Hoofdkantoor TVM blijft in Hoogeveen

DOMEIN:

Geplaatst op: 4 december 2019, 15:14

Leestijd: < 1 minuut

Het hoofdkantoor van TVM verzekeringen blijft gevestigd in Hoogeveen. Vandaag zijn alle medewerkers en andere stakeholders door de directie geïnformeerd over de keuze. Eerder was ook Zwolle in beeld, gezien de iets centralere ligging en aanwezigheid van hbo-opleidingen.

Een zwaarwegend argument van de transportverzekeraar om te blijven, is de aangekondigde komst van een IT-hub van de Rijksuniversiteit Groningen naar Hoogeveen. Deze ontwikkeling is mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe en de gemeente Hoogeveen. Voor TVM (500 medewerkers, premieomzet 325 miljoen euro) is het van cruciaal belang om in de toekomst meer universitair en hbo-geschoolde medewerkers te kunnen aantrekken.

Verhuizen

Een andere afweging heeft betrekking op de samenstelling en woonplaatsen van het huidige personeelsbestand. Verhuizen zou het risico met zich meebrengen dat een deel zou vertrekken, door de toename van reistijd. Met de komst van de IT-hub van de Rijksuniversiteit Groningen en het behoud van de huidige medewerkers krijgt TVM naar eigen zeggen “het beste van twee werelden.”

Nikola met genen Iveco S-WayMAN in prijzen met duurzame…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties