fbpx
bekeken: 152 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Honderdste DAF voor Beekmans Transport

DOMEIN:

Geplaatst op: 23 september 2020, 13:05

Leestijd: < 1 minuut

Beekmans Transport in Erp heeft zijn honderdste DAF in gebruik genomen. De truck werd geleverd door DAF-dealer Loven uit Helmond.

“Ik weet nog goed dat mijn vader een auto had gekocht bij Loven”, aldus Joan Beekmans. “Toen hij thuiskwam, vroegen wij wat hij precies had gekocht, wat voor type en pk’s. Dat wist hij niet, dat kwam nog wel. Dat moesten ze nog afspreken. Het illustreert het vertrouwen dat het altijd wel goed kwam.”

Over de samenwerking met DAF en DAF-dealer Loven zegt Beekmans: “Die is gebaseerd op trouw en vertrouwen. DAF is een uitstekend en betrouwbaar Nederlands product en Loven is ons van meet af aan van dienst met goede service en ondersteuning, tot op de dag van vandaag.”

Onderhoud

Beekmans Transport heeft een eigen onderhoudsafdeling die samenwerkt met Loven. “Wij blijven daardoor op de hoogte van nieuwe technologie én Loven ontzorgt ons in belangrijke mate. De trucks worden compleet opgebouwd en worden in de kleurstelling van ons bedrijf gespoten, zodat ze direct inzetbaar zijn bij aflevering. Dat geldt ook voor de honderdste DAF.”

EU in geweer tegen Duitse…Bremmer Transportcollege koopt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties