bekeken: 178 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Hella preferred partner European Trailer Care

DOMEIN:

Geplaatst op: 30 juni 2020, 16:19

Leestijd: < 1 minuut

Hella is preferred partner geworden van European Trailer Care, het internationale samenwerkingsverband van onafhankelijke trailerreparatiebedrijven. De Duitse fabrikant gaat de fleetowners ondersteunen bij reparatiewerkzaamheden.

Hella heeft voor trucks en trailers een omvangrijk assortiment koplampen, verlichtingsoplossingen en elektronicaproducten. Het concern presenteert zich als sterke partner van grossiers en werkplaatsen. Fleetowners kunnen profiteren van Hella’s jarenlange ervaring als leverancier van originele onderdelen aan toonaangevende fabrikanten. “Hella is een vooruitstrevend bedrijf, waar we ons graag aan verbinden”, zegt formulemanager Erik Spalink.

Ondersteuning

Een van de doelen van European Trailer Care is kennis delen. Naast onderdelen en equipment biedt Hella productinformatie en technische kennis aan de dertig aangesloten trailer werkplaatsen in België en Nederland. De werkplaatsen kunnen door de partnerovereenkomst rekenen op technische en marketingondersteuning. Moederbedrijf Hella GmbH & Co heeft meer dan 125 locaties in ruim 35 landen. De omzet bedroeg 7 miljard euro in het fiscale boekjaar 2018/2019, behaald met 39.000 medewerkers.

Foto: Erik Spalink (links, European Trailer Care) en Jochem Schreuders (accountmanager Hella).

CB Logistics kiest voor…‘Niet iedereen wil een…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties