bekeken: 234 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Heisterkamp groeit en kiest weer Spies Hecker

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 16 mei 2018, 15:48

Leestijd: 1 minuut

Heisterkamp Truck & Trailerservice heeft, na een flinke bedrijfsgroei, haar pand uitgebreid met een spuiterij. Daarmee kan de transporteur een totaalpakket van carrosserie- én spuitwerk uitvoeren onder één dak.

Rudi de Groot, afdeling Truckservice bij Heisterkamp: ”Spuitwerkzaamheden werden eerst uitgevoerd op één van onze andere locaties. Deze cabine voldeed niet meer volledig aan de huidige eisen. Hierdoor konden we met de voorbewerkingsruimte en de spuitcabine de capaciteit niet meer aan. Om die reden hebben we geïnvesteerd in uitbreiding met een nieuwe spuiterij.” Verder is de voorbewerkingsruimte vier keer zo groot geworden. Alles is ingericht volgens de nieuwste technieken en normen met betrekking tot milieu, arbo en veiligheid.

Spies Hecker

Ook na de uitbreiding kiest Heisterkamp voor Metalak en de Spies Hecker lakproducten. “Wij zijn heel tevreden over de samenwerking, de effectiviteit en langdurige kwaliteit van de producten”, vertelt De Groot. Spies Hecker Permafleet Serie voor zwaar vervoer kent korte applicatie- en droogtijden. Dat is belangrijk bij projecten waar gewerkt wordt met strakke deadlines. De Groot voegt hieraan toe:” We willen ons in de toekomst nog meer gaan richten op professionele restyleprojecten en ons pakket nog verder uitbreiden. Naast trucks en trailers kunnen we ook industriële bedrijven van dienst zijn.”

Tags: , , ,

Febi opnieuw sponsor raceteam…Extra subsidie voor werving…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties