fbpx
bekeken: 204 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Hankook verlengt levering Schmitz Cargobull

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 februari 2020, 10:35

Leestijd: < 1 minuut

Hankook verlengt zijn in 2013 begonnen samenwerking met Schmitz Cargobull. Er komen nog eens drie jaar bij waarin de Aziatische fabrikant zijn portfolio trucktrailerbanden aanlevert.

Hankook voorziet tal van Europese auto- en bedrijfswagenproducenten van banden voor de eerste montage. Door de sterke groei van de Europese logistieke industrie van de afgelopen jaren zijn samenwerkingen steeds belangrijker geworden. “Schmitz Cargobull stelt hoge eisen op het gebied van prestatie, efficiency en duurzaamheid. We zijn trots dat onze banden hieraan voldoen”, zegt Dietmar Olbrich, vicepresident Marketing en Sales bij Hankook Reifen Deutschland.

De OE-activiteiten van Hankook voor Schmitz Cargobull richten zich op de Europese markt en omvatten negen trailerbanden in de 19.5 en 22.5 inch range, evenals het Mega-Trailer-formaat 455/40 R 22.5 van de Hankook e-cube Max serie. Alle voor nationaal en internationaal gebruik vervaardigde banden gaan rechtstreeks vanuit Hankook naar de diverse trailerfabrieken van Schmitz Cargobull.

Zes maanden voor…Iveco wil Nikola Tre in Ulm…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties