bekeken: 167 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Groot Zevert neemt Kamphof Heino over

DOMEIN:

Geplaatst op: 19 mei 2020, 08:24

Leestijd: < 1 minuut

Met ingang van 1 juni 2020 zal Kamphof Veetransport uit Heino zich aansluiten bij Groot Zevert Livestock uit Eibergen, om gezamenlijk verder te gaan als één bedrijf. Dat meldt laatstgenoemde op zijn website.

Kamphof Veetransport heeft zich gespecialiseerd in het transport van fokrunderen. Het werkgebied ligt zowel binnen Nederland als in andere Europese landen, zoals België, Duitsland, Denemarken, Engeland en Frankrijk. Groot Zevert Livestock is in augustus vorig jaar overgenomen door Hendrie Dijk en Jan Schuttert. Eén van de doelen was om, waar mogelijk, de vervoersactiviteiten verder op te schalen om ook in de toekomst een sterke interessante partner te kunnen zijn voor de opdrachtgevers. De overname van de activiteiten van Kamphof Veetransport sluit dus naadloos aan op deze strategie, aldus Groot Zevert.

“Het bedrijf Groot Zevert Livestock kenmerkt zich door een onafhankelijke positie in de markt. Vele handelspartijen, slachterijen alsmede particuliere vee-varkenshouders maken naast elkaar gebruik van de door ons geboden diensten”, aldus het bedrijf. “De overname biedt prachtige perspectieven, zoals de synergievoordelen van groter volume, gezamenlijke inkoop, bundeling van onderhoud en reparatie, combineren van vrachten en dus veel minder lege kilometers.”

Schaalvergroting

Hans Kamphof: “Schaalvergroting is in het veetransport de komende jaren van cruciaal belang. De efficiëntie-voordelen die daar mee behaald kunnen worden zijn onontbeerlijk. Groot Zevert en Kamphof hebben al een jarenlange geschiedenis waarin onderling vrachten worden uitgewisseld om een win-winsituatie te creëren en waarbij de chauffeurs goed contact met elkaar hebben. Ik heb er alle vertrouwen in dat we op deze manier onze dienstverlening voor de lange termijn kunnen continueren. De komende jaren zal ik nauw betrokken blijven en zal onze locatie met de vee verzamelplaats in Heino in gebruik blijven.”

Per 1 juni zullen de medewerkers van Kamphof Veetransport overgaan naar Groot Zevert Livestock. De komende maanden zal de planning gecentraliseerd worden in Eibergen. Ook na 1 juni zal Kamphof Veetransport via de bekende communicatiekanalen bereikbaar blijven en alle medewerkers blijven in hun huidige functie.

DAF-dealer Loven Truck 100…112 bussen Keolis bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties