fbpx
bekeken: 469 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Fusie Hartman Expeditie en J.P. Vis

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 februari 2020, 10:08

Leestijd: < 1 minuut

Hartman Expeditie gaat samenwerken met J.P. Vis uit Kwintsheul (Zuid-Holland). Eind vorig jaar fuseerde Hartman al met branchegenoot Brinkman Trans. De nieuwste deal moet leiden tot verdere schaalvergroting en een grotere slagkracht met geconditioneerd transport op Scandinavië.

Hartman Expeditie en J.P. Vis delen als kernactiviteit het vervoer van verse waren, en dan met name groenten en fruit vanuit Nederland naar Scandinavië. Beide bedrijven zijn specialist in groepage van geconditioneerde producten waarbij snelheid en betrouwbare levering van levensbelang zijn. Door de activiteiten samen te voegen, kunnen efficiëntere ritten worden samengesteld en leveringen nog sneller plaatsvinden. De klanten profiteren ook van de toegenomen dichtheid van het netwerk.

Beladingsgraad

Door de fusie neemt de beladingsgraad van de voertuigen verder toe, zowel naar als vanuit Scandinavië. Daarnaast leidt de samenwerking tot een grotere slagkracht bij de inkoop. Als gevolg van de fusie met J.P. Vis wordt de vloot van het bedrijf uitgebreid met 40 trekkende eenheden en 65 opleggers. Daarmee groeit de totale vloot van de groep van bedrijven naar 115 trekkende eenheden en 260 eigen opleggers. Daarnaast zijn honderd vaste charters actief voor de verschillende bedrijven.

J.P. Vis zal als bedrijf zelfstandig voortgaan. Alle medewerkers blijven op de huidige locatie en in huidige functies. Ook de huidige aandeelhouders en directie, Jan en John Vis blijven aan.

Meervoudige levering van TIP…Awards voor Gomes, Wensink en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties