bekeken: 618 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Ford Trucks voor aftersales in zee met TIP

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 augustus 2019, 10:54

Leestijd: 1 minuut

Naar aanleiding van het succes van de nieuwe F-MAX truck heeft Ford Trucks met TIP Trailer Services een overeenkomst gesloten voor service en aftersales.

TIP beschikt al over een aantal werkplaatsen in Europa. In Nederland zal Toscon Trailer Service, onderdeel van TIP, op de locatie in Maasdijk starten met deze service.

Internationale groei

Volgend op het internationale succes van de nieuwe truck F-MAX, die voor het eerst te zien was op de IAA in Hannover, heeft Ford Trucks een overeenkomst gesloten om het aantal servicevestigingen in West-Europa snel uit te breiden.

“De wereldwijde waardering en aandacht voor de F-MAX, die we vanaf nul hebben opgebouwd, was een belangrijke drijvende kracht achter de uitbreiding van onze internationale groeidoelstellingen. Parallel aan onze groeidoelstelling op de West-Europese markten zal de samenwerking met TIP Trailer Services aanzienlijk bijdragen aan ons streven naar continue klantenondersteuning. We geloven dat deze samenwerking voor beide partijen zeer vruchtbare resultaten zal opleveren”, aldus Ford Trucks. De nieuwe truckserie is ontwikkeld bij Ford Otosan in Turkije.

Uitbreiding

Nadat Ford zich heeft gevestigd in het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en Turkije, blijft Ford Trucks het aantal nieuwe dealers in de Europese markt uitbreiden. Tegelijkertijd worden de inspanningen versneld om in 2020 uit te breiden naar 51 landen.

Tags: , ,

Elektronica tegen dieseldief…MAN met Commander naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties