bekeken: 254 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Febi opnieuw sponsor raceteam Schwabentruck

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 mei 2018, 13:18

Leestijd: 1 minuut

Onderdelenleverancier Febi sponsort in het nieuwe seizoen van het FIA European Truck Racing Championship opnieuw team-Schwabentruck. Maar er zit een nieuwe hoofdracer aan het stuur: Steffi Halm.

De 33-jarige Duitse is sinds 1993 actief in de wereld van het motorracen. Sinds 2015 rijdt ze in de FIA Truck Racing series – eerst in een MAN en vanaf 2018 in een Iveco Stralis. Vorig jaar werd ze vierde in het ETRC-klassement.

Febi was de voorbije twee seizoenen sponsor van Gerd Körber. Na dertig jaar actief te zijn geweest in de racewereld wil hij zich langzaam terugtrekken. Omdat febi altijd nauw heeft samengewerkt met Körbers racingteam Schwabentruck is tussen beide partijen een sponsor-partnerschap afgesloten.

Onderdelen

De fabrikant biedt niet alleen financiële sponsoring maar ook onderdelen. In het kader van een techniek-partnerschap testen race-experts onder leiding van teamoprichter Georg Glöckner voortdurend producten op hun geschiktheid voor races. Zo werden vorig seizoen remschijven van Febi gebruikt tijdens de races en getest op hun duurzaamheid in extreme omstandigheden. Febi heeft ook speciaal voor de racesport ontwikkelde wielmoeren ter beschikking gesteld.

Tags: , , ,

Van den Bosch kiest voor…Heisterkamp groeit en kiest…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties