fbpx
bekeken: 436 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

Etiënne Monteny nieuwe eigenaar PMI Holland

DOMEIN:

Geplaatst op: 14 augustus 2020, 10:29

Leestijd: < 1 minuut

Etiënne Monteny is de nieuwe eigenaar van PMI Holland, het bedrijf in speciale apparatuur voor mobiele bandenservice uit Roosendaal, dat Piet Meij dertig jaar geleden oprichtte.

PMI staat voor Prestatie, Maximalisering International, al zijn ook de initialen van Piet Meij in de naam herkenbaar. PMI levert voornamelijk voor de bedrijfswagen- en agrarische sector apparatuur en diensten voor mobiele bandenservice. “Dus niet de (de)montageapparatuur en balanceerapparatuur in de werkplaats, maar meer de gewone en ongewone gereedschappen om het werkt voor de jongens onderweg makkelijker te maken”, aldus de nieuwe eigenaar.

Hydrauliek

Etiënne Monteny was nog niet bij PMI werkzaam en kwam via via in contact met Piet Meij, die al enkele jaren zocht naar een opvolger voor zijn bedrijf. “Ik ben 21 jaar werkzaam geweest in de hydrauliek, bij Pirtek, maar ik wilde iets kleiners, iets gezelligers. Toen ben ik gaan zoeken en kwam via via in contact met Piet. We hadden meteen een klik en een paar maanden later was de overdracht geregeld.”

Hoewel hij al 78 jaar is, is Piet Meij niet meteen uit beeld. “Piet zal tot het eind van het jaar nog één à twee dagen in de week in het bedrijf aanwezig zijn”, aldus Monteny. “Hij heeft zoveel kennis in zijn hoofd zitten, dat draag je niet een twee drie over. En ik kom uit een andere branche, dus ik kan nog veel van hem leren.”

Nikola doet handreiking naar…431 miljoen verlies voor Hella
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties