bekeken: 309 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Twee elektrische DAF’s voor Contargo

DOMEIN:

Geplaatst op: 8 mei 2019, 09:34

Leestijd: < 1 minuut

DAF Trucks heeft twee volledig elektrische CF-trucks geleverd aan Contargo in Duitsland, een 100 procent dochteronderneming van de Rhenus Group.

De DAF’s CF Electric met VDL E-Power worden ingezet voor containertransport van en naar lokale terminals in de regio Nederrijn. De twee trucks voor Contargo zijn de eerste DAF’s CF Electric die worden ingezet in Duitsland, en de zesde en zevende die deelnemen aan een uitgebreide veldtest.

Containertransport

Rhenus Group is een internationale logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in contract-, goederen- en havenlogistiek. De onderneming heeft een omzet van 4,8 miljard euro, opereert vanuit meer dan 610 locaties wereldwijd en heeft 29.000 medewerkers. Contargo verwerkt jaarlijks twee miljoen containers.

De DAF CF Electric trucks zullen hun thuisbasis in Duisburg hebben en worden gebruikt voor lokaal containertransport binnen de vloot van Contargo. Het beheer van de trucks zal worden uitgevoerd door Rhenus Trucking, optredend als dienstverlener voor Contargo.

Michelin breidt aanbod X Multi…Truckverkopen trekken weer aan
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties