bekeken: 130 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Easyfairs stelt hallen beschikbaar aan overheid

DOMEIN:

Geplaatst op: 20 maart 2020, 11:23

Leestijd: < 1 minuut

Easyfairs Nederland heeft besloten actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus. De beurs- en evenementenorganisator, tevens eigenaar van de Evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg, en uitbater van Evenementenhal Venray, zal zijn locaties ter beschikking stellen aan de lokale en nationale overheden die betrokken zijn bij de strijd tegen de verdere verspreiding van het coronavirus.

De evolutie van het coronavirus en de snelheid van de ingrijpende maatregelen die de overheden nemen om de verdere verspreiding tegen te gaan hebben een verregaande impact, direct of indirect, op de gehele bevolking en op alle economische sectoren. De sector van beurzen en events is in het bijzonder getroffen aangezien alle evenementen die de komende weken gepland waren in zo goed als alle landen zijn uitgesteld. Aangezien Easyfairs zijn steentje wil bijdragen aan de collectieve maatregelen tegen het coronavirus, heeft het bedrijf aan de Nederlandse overheden voorgesteld om zijn locaties ter beschikking te stellen in functie van hun noden. Dit geldt ook voor alle buitenlandse eventlocaties van Easyfairs: in België gaat het om Flanders Expo (Gent), Antwerp Expo (Antwerpen), Nekkerhal Brussels North (Mechelen) en Namur Expo (Namen) en in Zweden om Kistamässan (Stockholm), Malmömässan (Malmö) en Abymässan (Gothenburg).

Collectieve inspanning

Jeroen van Hooff, ceo van Easyfairs Nederland licht toe: “Wij zijn bijzonder onder de indruk van en geraakt door de onvoorwaardelijke inzet van alle overheden en gezondheidsinstanties. Wij vinden het logisch om als bedrijf zelf deel te nemen aan deze collectieve inspanning ter bestrijding van het coronavirus en om, waar mogelijk, het leed te verzachten van zij die direct getroffen zijn. Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enz. We hebben de burgemeesters en wethouders van de gemeente Gorinchem, Hardenberg en Venray persoonlijk op de hoogte gebracht en zij hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief.”

Supermarkten buiten…Dealerwerkplaatsen blijven…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties