bekeken: 184 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Dubbeldam Groep opent in Amstelveen

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 juli 2020, 16:28

Leestijd: < 1 minuut

Dubbeldam Groep heeft in Amstelveen een nieuwe vestiging voor schadeherstel geopend. Het is volgens het bedrijf een strategische plek, omdat er veel omzetkansen zijn in de regio – met name op het gebied van elektrisch vervoer.

Vestigingsmanager Harry Cornegé is ook verantwoordelijk voor de locatie in Schelluinen. De feestelijke opening van ‘Amstelveen’ staat gepland voor eind september of begin oktober. Tegen die tijd ontvangen klanten een uitnodiging. Als dienstverlener in carrosserie en schadeherstel heeft Dubbeldam al een aantal grote opdrachtgevers rond Amsterdam. Deze kunnen vanuit Amstelveen sneller bediend worden. Naast de vervoerders van personen, elektrische bedrijfswagen, trucks en personenwagens biedt de regio nog meer potentie, denk aan alle vervoer rondom Schiphol en de bollenstreek.

Elektrisch vervoer

De vier vestigingen van de Dubbeldam Groep (ook aanwezig in Maasdijk en Zwijndrecht) zijn volledig ingericht op veilig schadeherstel van elektrisch vervoer. Ze beschikken over het certificaat NEN 9140. In de locatie Schelluinen is bovendien een werkplek ingericht voor LNG/CNG-voertuigen. Daarnaast kent Dubbeldam een breed aanbod in carrosserie – open en gesloten, al dan niet geconditioneerd – autolaadkranen en oprijwagens. Daarin kan de organisatie lichtgewicht toepassingen leveren (minder gewicht betekent meer CO2-neutraal) en maatwerk.

Truck Service Simons officieel…Diesel Technic: moderner…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties