fbpx
bekeken: 589 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,50)

DT preferred partner European Trailer Care

DOMEIN:

Geplaatst op: 24 september 2020, 12:49

Leestijd: < 1 minuut

DT Spare Parts is een samenwerking aangegaan met European Trailer Care (ETC) als preferred partner. De ETC leden-zullen via de distributiepartners van DT Spare Parts in de Benelux beleverd gaan worden.

“Het aandeel truckreparaties is een sterk groeiend segment binnen de ETC- groep”, zegt Pieter Verkleij (salesmanager Benelux DT Spare Parts). “Juist in dit segment ligt de kracht van DT Spare Parts en de toegevoegde waarde voor de ETC-leden.”

Alternatief

Het assortiment van DT Spare Parts omvat ruim veertigduizend onderdelen voor commerciële voertuigen binnen de aftermarket. Het merk profileert zich als alternatief voor originele onderdelen van merkfabrikanten. Vanuit het regionale magazijn in Nieuwkuijk en het centrale magazijn in Kirchdorf (Duitsland) hebben de ETC-leden binnen 24 uur toegang tot ruim 96 procent van de benodigde delen. Als preferred partner van DT krijgen ze voortaan ook toegang tot een breed pakket aan (online) services. Zo is er de technische helpdesk van de ‘Parts Specialists’ voor ondersteuning bij reparatievraagstukken. Ook zullen diverse trainingen aangeboden worden.

Opleidingen

Als samenwerkingsverband van onafhankelijke trailerreparatiebedrijven wil ETC fleetowners optimale service bieden in heel Europa. Nauwe samenwerking met trailer-en onderdelenfabrikanten zorgt volgens ETC voor korte lijnen en de juiste prijs. Door middel van eigen opleidingen voorziet ETC in kwaliteitsbewaking.

Foto: Erik Spalink (formulemanager European Trailer Care, links) en Pieter Verkleij (salesmanager Benelux DT Spare Parts).

Hernieuwbare diesel Neste op…TLN kritisch op wachttijden…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties