fbpx
bekeken: 358 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Drie nieuwe Top Truck-partners

DOMEIN:

Geplaatst op: 9 november 2020, 16:12

Leestijd: < 1 minuut

Top Truck, de garageformule voor bedrijfswagens van Group Auto, heeft drie nieuwe servicepartners aangesteld: twee in België en één in Nederland.

Bonotech Bedrijfswagens uit Everdingen is de nieuwe Nederlandse Top Truck-vestiging, het bedrijf van Arjan Bonouvrie voor het opbouwen, inrichten en beveiligen van bedrijfswagens, aanhangers en autolaadkranen. Tijdens de werkzaamheden viel hem op dat het onhandig kan zijn om producten bij de ene leverancier te betrekken, terwijl de montage via een ander verloopt. Als Top Truck-vestiging biedt Bonotech nu een plek waar de klant zijn wensen neerlegt en dit allemaal onder één dak uitgevoerd kan worden, van offerte tot onderhoud…

België

In België bevindt zich Garage Damiaens, het bedrijf van Danny Damiaens, sinds april 2019 gevestigd op het Europark in Houthalen-Helchteren, een merkonafhankelijke garage voor reparatie en onderhoud aan personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, aanhangwagens en trailers. In Top Truck vindt de garage de gewenste ondersteuning, met name op het gebied van bedrijfswagens.

In BBTS heeft Top Truck er een jonge onderneming bij. BBTS is opgericht door Brent Bombeke, een hardwerkende monteur die alles aanpakt wat er op zijn pad komt. Als onderdeel van Corneillie verhuur is hij begonnen met het onderhouden van zijn eigen wagenpark. Inmiddels heeft hij de werkplaatsactiviteiten ondergebracht in zijn eigen bedrijf, genaamd BBTS, dat naast het wagenpark van Corneillie ook voor derden werkt.

Met de recente aansluitingen komt het totale Top Truck-netwerk op 53 vestigingen in Nederland en 9 in België.

Schmitz: telematica in…Snellaadplein bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties