fbpx
bekeken: 253 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Dit jaar geen Transport Compleet in Hardenberg

DOMEIN:

Geplaatst op: 28 oktober 2020, 11:45

Leestijd: < 1 minuut

De Transport Compleet-vakbeurs in Hardenberg, die gepland stond voor 1 tot 3 december, gaat niet door. In juni 2022 is de eerstvolgende editie van de vakbeurs in Hardenberg.

Beursorganisator Easyfairs heeft besloten de beurs in Hardenberg dit jaar niet door te laten gaan, nu het sentiment bij exposanten en bezoekers, die aanvankelijk een beurs wel zagen zitten, de laatste weken gekanteld is. “Zelfs in de huidige omstandigheden kunnen en mogen beurzen doorgaan. Tegelijkertijd zien we de sterke groei in besmettingen en dat de op 13 oktober aangekondigde maatregelen gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen. Deze gedeeltelijke lockdown geeft te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode ook duidelijk veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten deze editie van Transport Compleet te verplaatsen”, zegt Bianca van Grinsven namens Easyfairs.

Alternerend

Easyfairs besloot dit voorjaar om de transportbeurs voortaan elk oneven jaar in Gorinchem en in de even jaren in Hardenberg te organiseren. De eerstvolgende Transport Complet-vakbeurs is zodoende die op 15, 16 en 17 juni 2021 in Gorinchem. “We nemen de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen en doen er alles aan om de verplaatsing zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij danken alle partijen die ons gesteund hebben in de afgelopen periode. Hun betrokkenheid en loyaliteit doet ons goed. We kijken met veel enthousiasme uit naar de komende edities”, aldus Van Grinsven.

Vier innovatieprijzen voor…Total Truck Solutions
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties