bekeken: 300 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Diesel Technic Group breidt logistiek uit

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 december 2018, 14:52

Leestijd: 1 minuut

In het kader van verwachte groei heeft de Diesel Technic Group een aantal infrastructurele uitbreidingsmaatregelen genomen.

Zo werden bij de dochteronderneming in Nederland de servicetijden uitgebreid. Door het toenemende aantal online bestellingen via de Partner Portal konden de besteltijden bij Diesel Technic Benelux worden uitgebreid en de levertijden bekort.

Hoofdkantoor

Hoewel de definitieve voltooiing van de uitbreidingsplannen voor Diesel Technic AG, als hoofdkantoor van de groep in Duitsland, voor 2019 is gepland, zijn er al belangrijke mijlpalen bereikt. Binnen de divisie Engineering & Development werd bijvoorbeeld een nieuw DTQS-testlaboratorium met ultramoderne test- en meetapparatuur, een nieuwe werkplaats en extra kantoorruimte in gebruik genomen. De capaciteit in het magazijn werd verdrievoudigd. Verder wordt momenteel de kantoorruimte voltooid voordat een nieuw, geautomatiseerd magazijn voor kleine onderdelen met shuttletechnologie in de loop van het komende jaar geïnstalleerd en in gebruik genomen wordt.

Dochterondernemingen

Ook bij de dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje, Italië, Groot-Brittannië en Ierland werden de logistieke capaciteiten en diensten uitgebreid. Zelfs in Singapore werd de opslagcapaciteit uitgebreid om meer onderdelen op voorraad te kunnen houden.

Tags: ,

Europa zet stap naar 'gelijk…Liqal bouwt LNG-tankstation…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties